Om mig

Min bilder
Ensamstående pojkmamma med många järn i elden. Är nog för det mesta glad och social och har nära till skratt och humor än om jag såklart har det lite hektiskt och tungt ibland. Brukar "tvärsövra" ibland...vill gärna inte göra som jag blir tillsagd. Jag har en egen väg och en alldeles speciell och egen vilja och den är min. Är nog lite fritänkande och omvärderande och tycker inte att allt ska vara som det alltid varit bara för att det är något man är van! Att testa nya saker är inte alltid av ondo. Är det inte bra så har man iaf lärt sig något.

Jag letar

Läser in...

onsdag 14 september 2011

Paprikaröra (att servera till olika rätter)

Ingredienser:
2 paprikor (blanda gärna färg)
1 stor rödlök
1 stor Vitlöksklyftor

4-6 tomater i klyftor
3 msk färsk persilja
3msk färsk basilika
salt och peppar

Gör så här:
Skär löken i tjocka skivor. Skiva upp paprikan. Stek löken mjuk i smör eller olivolja, tillsätt sedan paprika och stek i ca 5 minuter.
Kärna ur tomatklyftorna och hacka upp i lämpliga bitar. Tillsätt dem i pannan tillsammans med hackad vitlök. Stek i ytterligare fem minuter och tillsätt kryddorna. Salta och peppra.
Tips! Tillsätt gärna bacon i röran och krydda efteråt med tabasco eller liknande. Fantastiskt gott som tillbehör istället för pasta eller potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summa sidvisningar